Как да си закупите правилната селфи пръчка?

selfie stick

Реално има няколко основни вида пръчки за селфи (селфи стикове):

Пръчка за селфи с вариант bluetooth. Тази пръчка може да се използва с iPhone или Android. Има бутон на дръжката, с който е възможно да се направи снимка.

Селфи пръчка, свързана с жака за слушалките на смартфона. И тук също е на разположение бутонче, което е възможно да натиснете, за да се снима.

Селфи стик без наличието на реална функция за задействане дистанционно. Голяма част от точно тези устройства се предлагат с Bluetooth дистанционно.

Съвет да не използвате селфи пръчка, която не разполага с функция за активиране, тъй като трябва да използвате таймера на вашия собствен апарат, за да бъде направена хубава снимка. Много е възможно дистанционното да се изгуби, а и много трудно се ползва когато придържате пръчката.

Най-хубавият вариант в случая са тези с Bluetooth възможност, особено ако желаете да си направите снимка от още по-голямо разстояние без да използвате стика, като например го подпрете до някоя стена.

Реалният проблем е, че може да е прекалено трудно да съчетаете телефона си с Устройството с bluetooth, това се оказва доста срещан проблем на клиентите. Освен това не трябва да забравяте да зареждате акумулаторната батерия на стика, като ползвате USB кабел.

Аз лично ще избера селфи стик, който има кабел за слушалки, тъй като при него наистина няма проблеми по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът идващ от жака за слушалки, позволява на ползвателя да ползва бутона. Независимо че споменатото решение не е сред най-високотехнологичните, е много ефикасно. А и без съмнение няма да ви донесе неприятности и да Ви арестуват в Южна Корея. Плюс това точно тези пръчки за селфи са по-евтина опция в сравнение с Bluetooth варианта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *