Декорация за вашата стена – самостоятелно си направи

home decoration

Всеки един знае как дори една дребна промяна на стена (снимка, картина или дори стенен часовник) възможно е да промени изгледа на цялата стая. Ще Ви ви покажа един лесен начин да си изградите чудесна стенна украса. Украсяване, което не е възможно да си купите в магазините, но която със сигурност ще привлече погледите на Вашите гости и ще внесе усмивки в близките Ви.

Какво ще трябва за изграждането?

Вземете си парче бял картон, красиво листо от саксийно или друго растение (с размерите на картона), тиксо от хартия и спрей с цвят по избор – синьо, червено, златно – в зависимост от нюанса на изгледа на стаята.

Как се превръща настоящата чудесна идея направи си самостоятелно? Не се безпокойте, никак не е трудно или скъпо, нужни са ви няколко обикновени дреболии. Може и да ги нямате, не са много скъпи.

Сложете картона над парчета стар вестник или найлон, за да не изцапате , като пръскате със спрей. Вземете тиксото от хартия и залепете края на картона, образувайки рамка. Сложете листо върху картона, задръжте го здраво и пръснете със спрея. Оставете боята да засъхне и премахвате листото. Внимателно отстранете тиксото от хартия и почистете остатъците от боя под него, ако има такива.

Чудесно! Сложете изцяло новата си красива картина в свежа рамка за картини и имате свежа и наистина оригинална декорация за вашата стена. Закачете я в кухнята, хола или където решите, че е удобно. Както и да я поставите, определено ще поднови стаята и всеки, който влезе в нея.

Може да се радвате с децата, докато изработвате заедно настоящата красива идея за къщата и да я направите като чудесен дар за рожден ден например.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *