Застраховка живот

life insurance

Наистина много от хората са „открити” от застраховката си, а не я откриват сами. Това е по този начин, защото много застрахователни служители правят връзка с потенциални клиенти без да е нужно реално да очакват 1-во клиента да ги открие. Като това се случи, бъдещият клиент е необходимо да бъде на “ти” дали наистина му трябва застраховка и ако е така, коя реално да е.

При застраховките живот абсолютно винаги се преминава през въпроса: „Имам ли нужда от подобен разход?”, а правилният отговор в абсолютно никакъв случай не е само един. Този конкретен финансов разход зависи от въпросния човек, от семейното му положение, доходи и нужди. За няколко категории хора застраховката живот действително е много правилен вариант, като за много други – изобщо не е необходима.

Хората, които е хубаво да обмислят внимателно възможността да си купят застрахователна полица, са точно тези, които трябва да се грижат за деца, семейство или различни техни близки зависят от тях. И така при нещастен инцидент с такъв човек демейството му ще изпадне в много трудна ситуация, тъй като са разчитали на неговата помощ. Друга група хора, които е хубаво да притежават застраховка “живот”, са именно тези с по-рискови професии.

Не е наистина правилно твърдението, че жени, отдали се на гледането на децата и грижите за дома, нямат нужда от застраховка живот. Трудът им винаги е бил незаменим и ценен, но при случайно нещастие, фамилията ще се наложи да разрешава и проблем от финансово естество, свързан с гледането на малчуганите и например наемането на някого, който да се погрижи за тези дечица.

Посочването на парите на избраната застраховка е следващият по реда си въпрос. За да научите каква реално застраховка ви е нужна, е нужно да преминете през 3 етапа. 1-во, помъчете се да решите какви ще са финансовите разноски на вашето семейство ако стане най-лошото. Тези разходи в общи линии се делят на плащания, следващи непосредствено след трагедията, и на моментни бъдещи разходи. 2-ро, пресметнете точно какви ще са паричните постъпления на вашето семейство, като ще трябва да платят финансовите разноски, и 3-то, вадите от приходите разходите. Дадената парична сума е стойността, която би била необходима на вашето семейство. Застраховката е необходимо да възлиза на тази парична сума, за да се справи с нуждите на семейството ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *