CCFL “ангелски очи”

car tuning

Формата и дизайна на светлините правят колата различна от всички останали. Едно от оригиналните решения за промяна на индивидуалността на автомобила и придаване на характерна и уникална особеност на профила е поставянето на светлини вид „Ангелски очи”.

Технологията е разработена през 90-те год. и до скоро се използваше само при стоковите модели. С напредването на технологиите и усъвършенстването на процесите на производство, може реално да се купи отделен комплект ангелски очи, който след това да се инсталира на леката кола.

При избиране на конкретния вид светлинки е задължително да се прегледа съвместимостта и възможността за инсталиране на конкретния модел кола също и с вида на фаровете, с които е оборудван. Продават се и подобни рингове, подходящи за повечето типове фарове, без да е наложително изрязване или допълнителни модификации.

По естеството си ангелските очи биват рингове с често разположени във вътрешната част светлинки, опасвайки самия фар. Изграждат се по 3 варианта – CCFL – използваща хладен катод, като на луминисцентна светлина, LED – крушки лед и RGB – нова генерация “ангелски очи”, излъчващи два пъти по-ярка светлина сравнявана с тази на CCFL модификацията. Удължен е животът им до 100 хиляди работни часа! Светлината на излъчване е в разнообразни багри.

Реално могат да се вграждат като на предните така и на задните светлинни компоненти на леката кола. Няма проблем дали те ще бъдат позлвани в частта на мигачите или фара.

Плюс приятния дизайн ангелските очи усилват и осветяването на пътя, правещи ги освен украсителен и полезен елемент, улесняващ шофирането през неосветената част от денонощието.

Приемливата крайна цена и относително елементарния монтаж и демонтаж на по-голямата част от фаровете, създават ринговете все по-желан аксесоар за тунинг. Перфектно решение за освежаването и осъвременяването на вашия лек автомобил.

Открийте още: https://autopro.bg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *