Гранд Каньон София – Новият начин на живот

luxury apartments

Гранд Каньон е най-новия и първият по рода си план в България на Гаранти Коза – водещ международен инвеститор с дълъг опит в строителния сектор. Учредена още през 1948 г.. в Турция, Анкара, към днешна дата фирмата е една от най- ценените и одобрявани в имотния сектор, като в Турция, така и Дубай, Япония, Русия.

Гаранти Коза разполага с над двеста създадени проекти, като малка част са: – Първата метро линия в Истанбул, Най-големия завод на форд „ Отосан” намиращ се на площ един милион м2, АККОЗА – Проект за жилища, наброяващ 7 хил. апартаменти, Коза Парк – Проект на огромното изкуствено езеро, обкръжено от четири жилищни сгради и над 2 500 апартамента.

Разположен в един от най – бързо еволюиращите се квартали в София, Младост Три, Гранд Каньон предоставя несъмнено всичко от което се вълнува едно съвременно семейство. В голяма близост до важни пътни аретерии, бизнес центрове и прекрасна гледка към една от най- красивите планини в България – Витоша, също и прекия достъп до Метрото, посредством топла връзка са само малка част от комуникативността и характеристиките на местността, както и комфорт, който комплексът ще предложи на своите живущи.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от Три сгради за живеене, носещи имената на най-известните планини в България – Рила, Пирин и Витоша, намиращи се на 32К кв. метра, открит търговски център (алейно разположени магазини, скъпи ресторанти и заведения) и паркинг под земята с повече от 1К паркоместа, до които всеки един живущ в комплекса ще има удобна топла връзка. Спрямо една от скорошни тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, проектира чудесно единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално планираното пространство, осигурява личното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, при положение, че заедно с това им предлага нужните за всеки модерен човек условия поставени на едно кътче. Пресмятайки забързания живот на съвременния човек, Гранд Каньон комбинира нужните забавления в града с неописуемия чар на огромния дял зелени участъци, намиращи се около комплекса.

Проектът обхваща 765 апартамента, намиращи се на разгъната застроена площ от около сто тридесет и осем хиляди кв. метра. Рила Резидънс ще е 30 етажна жилищна сграда, впечатляваща с уникална модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се помещава 5* хотел – един от най-известните брандове в света, а от 18 до 30 етаж ще бъдат поставени ВИП резиденции. Комплекса ще разполага и с офтеомологична клиника (1 200 м2.) – втората по големина на Балканския полуостров. По аналог на най-модерната и голяма такава, която се намира в Истанбул. На живущите в Гранд Каньон ще им бъдат предоставени плувен басейн, wellness и фитнес център.

Вижте още: http://www.grandkanyon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *