Дайте на жените чанти, те перфектно знаят какво да вършат с тях

bags

Жените обожават чанти и всичко това е ясно на всеки един. Независимо от това дали тръгват на бар, дискотека, вечеря, на работа или яросто разходка в парка, видовете чанти са съобразени с разнообразни поводи, където може да се озове една жена. По тази причина ако сте дама и бихте желали чанта, вие изключително лесно можете да си вземете дамски чанти онлайн от почти всеки уеб сайт или да разгледате магазините за обувки и дамски чанти. Спокойно можете и да се спрете на чанти на по-ниски цени или на някои от много скъпите подобни. Вариантът е изцяло ваш. Вие сте госпожа и именно като такава трябва да знаете какво ще вършите с една чанта, но реално дали е така? Знаете ли принципно как точно да се възползвате от дамската си чанта и тя да скрива някои от недостатъците ви?

Все пак ние сме човешки същества в крайна сметка. И като такива имаме неща и проблеми, от които се притесняваме. Така казаните комплекси, които не са въобще полезни, но какво реално да се прави, притежаваме ги. Те ни карат да изпитваме дискомфорт в определени мигове. Женски чанти е възможно без съмнение да бъдат от полза в този случай.

В такива мигове например трябва да подбираме дамски чанти, които са в контраст с нашето телосложение и структура. Така примерно, в случай, че сте ниска, и бихте желали да ви смятат за по-височка от реалното, вие е нужно да захвърлите чантите с издължени дръжки. За вашата личност са дамски чанти с по-голяма вместимост. В случай, че сте дама с овални форми, то вземете правоъгълните женски чанти, както също и тези- средни по размер. Не залагайте на много малки дамски чанти. Чанта с липса на дръжки в мънички размери ще изчезне в ръцете ви и безсъмнено това ще ви кара да иамте вид на още по-пухкава от това, което сте в действителност. В случай, че сте по масивна в областта на талията и бедрата, за вас са чанти, където имат по-къси дръжчици и привършват към под мишниците. Именно тези чанти, където привършват някъде около проблемната ви част, ще изглеждат така, и тя да изглежда доста по голяма.

Посетете сайта ни: http://paulaventi.com/best/куфари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *